Project NUDE Is een movement om vrouwen bewust te maken dat make-up dragen geen verplichting of dagelijkse routine hoeft te zijn. Make-up draag je omdat je het leuk vind en daar niks mis mee. Alleen het feit blijft dat veel vrouwen zich lelijk voelen zonder, het is belangrijk bewust te zijn dat je het voor jezelf draagt, wanneer jij dat wilt. Je bent ook mooi zonder!

‘De verpakkingen zijn vanuit een geometrisch standpunt ontworpen, het beige schuim geeft een aantrekkelijk zachte touch, De bovenste laag van de doosjes is gelinked aan het product. Spiegellaag is voor het serum en jezelf zien zoals je zelf wilt zien. De soft math laag is voor het edgy randje. De doosjes zitten verbonden met elkaar door een magneet systeem. dit soort dat de speels en makkelijk opengaan zonder dat het een standaard juweel doosje is. De sleeve is ontwikkeld om ze een luxe uitstraling te geven en de magneetjes en het voelen nog bewaard te laten tot het openen. – Alle verpakkingen zijn handgemaakt.

Om dat ik toch afstudeer op packaging en graag wou laten zien wat er tastbaar uit kan komen zijn er 2 producten ontwikkeld.De NUDE pin om te laten zien waar jij voor staat en het NUDE serum er om jezelf een zelfverzekerdheid boost te geven zodat jij ook zonder make-up de straat op durft. – www.projectnude.nl.

Project Details

Client Willem De Kooning Academy
Date 10/07/2017
Skills Branding, Web Design, Packaging Design,