Project Description

BLEND is ontstaan vanuit de vraag naar een moderne vertaling van een persoonlijke vlag. Uit onderzoek bleek dat een vlag erg veel regels en wetten beschikt, dit past niet bij een product wat staat voor vrijheid en respect. Vanuit daar is een concept ontstaan om voor een ieder karakter een eigen vlag te maken, zonder spelregels.

Licht was de beste manier om de gelaagheid van de kleuren en patronen te laten mengen. Vanuit daar zijn er schaal modelen in verschillende vormen met verschillend soorten licht gemaakt om te kijken wat er gebeurd met de verdeling van het ligt en de vorm. Toen is BLEND geboren, een ronde lamp van 25x25cm om aan de muur te hangen, hierdoor is het een echte eyecatcher net zoals een vlag bedoeld is.

Bij BLEND zitten 15 dessin waarmee je zelf kan wisselen en combineren, leg er 3, 2 of 5 op elkaar om te zien wat het doet. De combinatie tussen rustige en drukke patronen zorgt ervoor dat je kan spelen met achtergronden en bovenlagen. Het product is gemaakt van lagen karton waardoor het makkelijk te vervoeren is en milieu vriendelijk. De dessin kan je opbergen op de plek waar de lamp zit en met de deksel zijn deze veilig voor transport, de lamp zelf daarmee meteen de verpakking.

Project Details

Client Client Name
Date Date of Completion
Skills Branding, Web Design
View elegantthemes.com