Project Description

LUCKY DOG is een kleine bierbrouwerij met hun eigen happiness experience. Zij doen dit door een geluks momentje te creeeren voor hun gasten. Hoe doen ze dit? Op een vrijdag middag met vrienden, je weet dat het weekend op de stoep staat, een biertje drinken in de zon. Beter kan niet, dit is zon geluksmoment.

Alleen wij pakken dit net wat anders aan, wij gaan aan de slag met de promille van het bier om ervoor te zorgen dat het perfecte geluksgevoel blijft hangen en niet overslaat naar teveel alcohol. Na onderzoek naar wat alcohol met je lichaam doet, bij man en vrouw en de verschillende soorten bier. Hebben wij een assortiment ontworpen wat gebasseert is op de aantal promille ipv procenten. hierdoor heb je meer controle over je gevoel bij het drinken. Bijvoorbeeld zijn er voor vrouwen een 0.25 promille en een 0.50. Hiermee kan je zelf opstapelen hoeveel je nodig hebt, 1.5 promille is aangeschoten dus bepaal zelf wat je drinkt!

Hiermee willen we de tinteling van fijn aangeschoten creeeren zonder door te schieten naar een kater en daarmee een geluksmoment te creeeren.

De naam is geinspireerd vanuit de bekende benaming Bof kont, het beeldmerk is geinspireerd vanuit de romeinse oudheid icm naar een knipoog van hondenoortjes in de vingers.

Project Details

Date 10-12-2016
Skills Branding, Experience design, Packaging

ONTWIKKELING NAAM

ONTWIKKELINGS FASE ETIKET

MOODBOARD