Project Description

Summa fashion is een mode opleiding, elk jaar als de 4e jaars studenten afstuderen geven zij een modeshow waar hun leerlingen hun beste werk kunnen presenteren. De vraag was om hiervoor een concept/thema voor te bedenken. Ik zal ‘Inside out‘ even uitleggen, als we aan modeshows denken, denken we aan een catwalk en de mooiste modellen. Maar we weten allemaal wat een modeshows meebrengt, wat voor chaos het is en wat ze voor ons willen verbergen. Nou hier gaat het anders.

Rij 1 – Inside out, zegt het al, wij gaan alles omdraaien, geen geheimen. Zoals op de eerste tekeningen zie je het al, je komt binnen via een catwalk en loopt zo backstage binnen, waar alles afspeelt, drink een drankje tussen de visagistes, bekijk het werk terwijl de leerlingen hun modellen nog aan t aankleden en perfectioneren zijn, de choas en ambitie is te proeven terwijl u kijkt naar het beste werk.

Rij 2 – Het jaarboek, dit werd uitgedeeld en ook hier is alles binnenstebuiten, de omslag is het voorblad en de omslag zit aan de binnenkant.

Rij 3 – De uitnodiging is ook meegetrokken in dit concept, de envelop zelf is het entreekaartje, hier zie je een jurkje wat binnenstebuiten is gedraaid. Om het persoonlijk te houden hebben we zowel vrouwelijk en mannelijke entreekaartjes.

Project Details

Client – Summa fashion
Date – 03.05.2015
Skills – Ruimtelijk inzicht, grafisch, mode.
Programs – Sketchup, Indesign, Illustrator.